Gustaw78, a nowa Moto X ? Oglądałeś ?
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Oneplus x obsługuje lte800, czyli band20, bo jest na snapdragon 801
zamówione przeze mnie xiaomi mi4c to też snapdragon, tylko że 808, i też tylko bandy 1 3 i 7
co do części zamiennych - akurat xiaomi ma serwis we wrocku. ponadto po zabawach z miesięcznym czekaniem na poprzednio wspomnianego letv tym razem zakupiłem w polskiej firmie, legalnie z paragonem - w razie problemów na pewno do nich uderzę w kwestiach gwarancyjnych
Komentarz
-
-
Tak z innej beczki. Mial ktos moze do czynienia z telefonami Asus ZD55KL lub ZE601KL. Wydaja sie byc tansza alternatywa dla iPhona i Samsunga?Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
Octavia http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87045
Seicento http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461776#1461776
Komentarz
-
-
Mr0czny, Jak Ci nie zależy na slocie na karty ( z tego co widzę to nie) Pomyśl nad MI5 które ma być (miało być w grudniu)"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
micrusec, ja mam G3 pół roku i jestem zadowolony.
Jeżeli masz niebrandowaną wersję to możesz już andka 6.0 zapodać.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12Jeżeli masz niebrandowaną wersję to możesz już andka 6.0 zapodać.
EDIT : Doczytałem : http://pclab.pl/news67715.html
EDIT : Niestety u mnie się nie da, wyskakuje mi takie okno.
Może dlatego że kiedyś pytając LG o mój aparat odpisali Mi "Uprzejmie informujemy, iż zarejestrowany przez Pana telefon o numerze IMEI .......... to oryginalny LG G3 przeznaczony na rynek Szwedzki."
Komentarz
-
-
To jedyny komunikat? Bo u mnie wyskoczył, że telefon posiada aktualne oprogramowanie.
A spróbuj przez - LGMobile Support tool (http://www.lg.com/pl/wsparcie-telefo...orkowych/lg-G3)
A zapewne lipa przez to, że tel ze Szwecji.
Niestety aktualnie jest "problem" bo kupując telefon nie wiesz skąd on jest.
Ja też kupiłem na wolnym rynku nówkę, na FV, a trafił mi się brandowany, ale już odpuściłem wymianę, bo w LG powiedzieli, że nie będzie problemu z gwarancją.
Brat natomiast jak oddał na gwarancję Z1 to napisali mu, że naprawa podlega gwarancji, ale musi dostarczyć pierwszą FV zakupu z Niemczech.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLA ja w środę bawiłem się Huawei P8, LG g3 i HTC M8s. Z tej trójki najbardziej przypasił mi HTC. P8 mnie zawiódł bo strasznie blade kolory...no to w moim przypadku na prowadzenie wyszedł właśnie HTC M8s.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micrusecA co powiesz o LG G3 BADYL skoro testowałeś ?
Pytam bo świeżo co zakupiłem owy telefon, i jak na razie jest OK.
Jakiś czas temu chorowałem właśnie na LG G3 ale facet z media mi powiedział, że ten model tel. ma problem z wyświetlaczem. Lubi przestać działać lub tracić kolory czy coś...więc się trochę przestraszyłem. Przeszukam neta co na ten temat ludzie wypisują ale w dłoni super przypasował mi właśnie ten HTC M8s + fajne żywe kolory...wogóle fajny choć wielkość tylko 5.0 (chciałbym 5.2) a dodatkowo przyciski funkcyjne wyświetlają się na ekranie co dodatkowo pomniejsza przestrzeń użytkowania.
W maju chcę przedłużyć umowę lub przenieść numer...może do tego czasu coś fajnego jeszcze wyjdzie[/b]
[ Dodano: Pon 04 Sty, 16 20:46 ]
tomekjmopl, może mnie się tylko tak wydaje, ale koleżanka z pracy jakoś na drugi dzień pochwaliła się P8 i trochę się nim pobawiłem...niestety wrażenie kolorów pozostało :| stąd odpuszczam P8 chyba że w maju dadzą mi go za 1zł :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12A zapewne lipa przez to, że tel ze Szwecji.
Uprzejmie informujemy, iż aktualizacja Marshmallow dla LG G3 została udostępniona przez PC Suite dla egzemplarzy niebrandowanych z polskiego rynku. Aktualizacja nie jest dostępna na egzemplarze, które przeznaczone były na rynki inne niż polski.
Zamieszczone przez mamaj12Niestety aktualnie jest "problem" bo kupując telefon nie wiesz skąd on jest.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLblackrs, możesz napisać coś na temat baterii? ile trzyma?
U mnie trzyma 3-4 dni, ale ja mało używam telefonu. Przy bardzo dużym używaniu cały dzień pewnie pociagnie.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Uparłem sie na telefon z systemem Windows, bo nie lubie Androida.
W weekend w centrum handlowym wszedlem do sklepu Playa i o malo co nie przedluzylem umowy biorac nowy telefon Microsoft Lumia 550... mieli akurat bialy - ladny... i juz ma Windows 10, na ktore wlasnie czekalem. Ale cos mnie tknelo i jednak nie przedluzylem umowy.
W domu sobie zaczalem szukac jakis testow tego telefonu, jest malo bo to nowosc... ale chyba najlepszy test to:
no wiec telefon - zolw... czyli pewnie by w pewnym momencie nie przezyl spotkania z moja niecierpliwoscia.
Okazuje sie, ze chyba nie uda mi sie na razie zmienic telefonu na model z Windowsem 10... bo po prostu takiego telefonu ciagle nie ma co by dziala normalnie. Jest teraz kolejna nowosc Lumia 950 - ale duuuzo drozsza a poza tym w Niemczech czy we Francji zaprzestali na razie jej sprzedazy bo cos tam z nia jest tez nie tak...
A telefonu z Androidem nie kupie... :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Okazuje sie, ze chyba nie uda mi sie na razie zmienic telefonu na model z Windowsem 10... bo po prostu takiego telefonu ciagle nie ma co by dziala normalnie. Jest teraz kolejna nowosc Lumia 950 - ale duuuzo drozsza a poza tym w Niemczech czy we Francji zaprzestali na razie jej sprzedazy bo cos tam z nia jest tez nie tak...
A telefonu z Androidem nie kupie... :P2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Uparłem sie na telefon z systemem Windows, bo nie lubie Androida.
W weekend w centrum handlowym wszedlem do sklepu Playa i o malo co nie przedluzylem umowy biorac nowy telefon Microsoft Lumia 550... mieli akurat bialy - ladny... i juz ma Windows 10, na ktore wlasnie czekalem. Ale cos mnie tknelo i jednak nie przedluzylem umowy.
W domu sobie zaczalem szukac jakis testow tego telefonu, jest malo bo to nowosc... ale chyba najlepszy test to:
no wiec telefon - zolw... czyli pewnie by w pewnym momencie nie przezyl spotkania z moja niecierpliwoscia.
Okazuje sie, ze chyba nie uda mi sie na razie zmienic telefonu na model z Windowsem 10... bo po prostu takiego telefonu ciagle nie ma co by dziala normalnie. Jest teraz kolejna nowosc Lumia 950 - ale duuuzo drozsza a poza tym w Niemczech czy we Francji zaprzestali na razie jej sprzedazy bo cos tam z nia jest tez nie tak...
A telefonu z Androidem nie kupie... :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoA 640 lub 640 XL? Przynajmniej 8.1 jest dopracowany.
wk...wia mnie tylko PLAY ze mimo tego iz jestem praktycznie od poczatku ich klientem to nie ma zadnych bonusow dla starych klientow i jestem traktowany jak przyslowiowy czlowiek z ulicy.
taryfa wychodzi mi wtedy 69,99 zl miesiecznie przez 24 miesiace...
Komentarz
-
Komentarz